~Ya ALLAH…permudahkan segala urusan ku….

Dengan nama ALLAH Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang…

Assalamu’alaikum warahmatullah….:smile:

Segala puji bagi ALLAH, Tuhan seru sekelian alam dengan pujian yang banyak,
yang baik dan diberkati di dalamnya pada setiap keadaan. Pujian yang mencakupi segala nikmat-NYA, dan meliputi segala kelebihan-NYA. Ya Tuhan kami, bagi-MU segala puji-pujian yang pantas sesuai dengan kemuliaan wajah-MU dan keagungan kekuasaan-MU. Maha Suci Engkau tiada terhingga, sanjungan kepada-MU, demi Engkau, sebagaimana Engkau menyanjung diri-MU sendiri. Kepunyaan-MUlah segala puji sehingga Engkau meredhainya…
Selawat dan salam buat kekasih-NYA, Muhammad Sollahu’alayhi wassalam… para sahabat, para tabi’in dan ahlul bait…

Alhamdulillah…Dengan izin-Nya, 2nd project utk Internship, profile + program book (2 in 1) berjaya dilaksanakan…setelah hampir sebulan lebih menatap wajah Tuan Pengarah PTG ni…berkali-kali tukar design utk cover, templates…+- pics…mcm2 design software yg digunakan…( terasa mcm student fcm pulak…:wink: )
at last…alhamdulillah…lega rasanya :mrgreen:

sememangnya payah hendak memuaskan hati semua org…tp ini saja yg terdaya ku lakukan…yet, I’m still learning…learn from the best…learn from the mistakes… apa-apapun, pejam celik-pejam celik…tinggal lebih kurang sebulan saja lg utk menamatkan Internship ni…subhanallah…begitu pantas masa berlalu meninggalkan kita… after this, got to go back to cyber…how I miss life as a student…hmm…:sad:

<< here my artwork (front n back cover) :oops: >>

Ya ALLAH Ya Tuhanku, KAU permudahkanlah segala urusanku…
hanya kepada ENGKAUlah aku berharap…memohon pertolongan…ku mohon kekuatan , ketabahan dan kesabaran dari-MU agar dipermudahkan dalam menghadapi segala urusan sehari-hariku…
Sesungguhnya kepada Engkaulah ku berharap dan memohon pertolongan…
Amiiin Ya Rabbal ‘Alamiiin…

About these ads

One response to “~Ya ALLAH…permudahkan segala urusan ku….

  • penawar

    Assalamualaikum.. alhamdulillah..

    dah ada blog ye alamien.. cantiknya artwork tu.. :)
    lama la tak jumpa cik adik ni..
    nanti akak link kan dari blog akak..:)

    ilalliqa’..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: